Theaterwerkplaats Tiuri heeft in Breda én in Roosendaal nog ruimte in de vrijetijdsgroepen die op zaterdagochtend repeteren.

In Breda werk je van september tot en met april aan een theatervoorstelling en in Roosendaal mag je op zaterdagochtend helemaal uit je plaat gaan met dansen! Lees hieronder meer.

Rafels Breda
Hou je van toneel en bewegen? Sta je graag op het podium? Meld je dan nu aan voor de theatergroep Rafels van Tiuri in Breda! Elke zaterdagochtend werk je met een regisseur en medespelers aan een voorstelling die je in april voor publiek gaat spelen. Instromen kan tot en met november 2018. De repetitie is op zaterdagen van 10.15 tot 13.45 uur van september tot en met april 2019. Kosten € 275,-

Bewegingstheater Roosendaal
In Roosendaal ligt het accent op dans en bewegen. Deelnemers leren bewegen op een manier die bij hen zelf past. Vaste danspassen zijn niet belangrijk en hierdoor kan het vertrouwen in eigen kunnen alleen maar groeien. Plezier staat voorop! Instromen kan op elk moment. De lestijd is van 10.00 tot 12.00 uur op zaterdagochtend. Kosten € 15,- per les.

Meer info via deze link.