Theater Stap speelt: tu’tu

Een voorstelling over grasmachines, over een, twee en drie, over koetjes en over kalfjes, over groot en over klein, over gras dat elders groener is, over lukken en mislukken, over buxussen en vogelnestjes en vooral over buren die gluren! Lees meer

Theaterwerkplaats Tiuri zoekt nieuw talent voor de zaterdagochtend

  

Theaterwerkplaats Tiuri heeft in Breda én in Roosendaal nog ruimte in de vrijetijdsgroepen die op zaterdagochtend repeteren.

Lees meer

Welkom bij de club!

Theaterwerkplaats De Rode Hoed uit Zutphen en Werkpodium Kraack uit Groningen zijn lid geworden van de Vereniging Ongekend Talent. We heten ze van harte welkom!

Lees meer

MOMO op de planken met Stef Bos

Op vrijdag 8 juni speelt Theaterwerkplaats Momo de voorstelling ‘En toen…’

in samenwerking met Stef Bos

Lees meer

Steun Theater Stap!

Stap zit krap! Het enthousiasme is groot, maar de huisvesting is klein. Steun Stap bij de verbouwing van een nieuw lokaal. Klik hier om een donatie te doen.

Lees meer

Tiuri speelt twee nieuwe producties in juni

Theaterwerkplaats Tiuri speelt in juni twee nieuwe producties: ‘Paradijsvogel’ in Breda en ‘Op zoek naar IK’ in Roosendaal.

Lees meer

Coproductie Carte Blanche & Theaterwerkplaats Tiuri

Carte Blanche uit Eindhoven en Theaterwerkplaats Tiuri uit Breda hebben de handen ineen geslagen. Het resultaat hiervan is de voorstelling ‘De taal van de ander’. Te zien op za. 7 en zo. 8 april in Breda en op vr. 20 en zo. 22 april 2018 in Eindhoven. Lees meer

Theater Villa Faam in Tropentheater A’dam

Na een reeks succesvolle optredens in november is Theater Villa Faam met de voorstelling ‘Romeo & Julia – What’s in a swipe?’ uitgenodigd om in Amsterdam op te treden in het Tropentheater! Kom kijken op dinsdag 27 maart ’18 om 20.00 u., Linnaeusstraat 2, Amsterdam (naast het Tropenmuseum).