Carte Blanche uit Eindhoven en Theaterwerkplaats Tiuri uit Breda hebben de handen ineen geslagen. Het resultaat hiervan is de voorstelling ‘De taal van de ander’. Te zien op za. 7 en zo. 8 april in Breda en op vr. 20 en zo. 22 april 2018 in Eindhoven.

De taal van de ander

We spreken allemaal een andere taal. We gebruiken misschien dezelfde woorden, maar betekenen die ook hetzelfde? Bedoel ik wel wat jij bedoelt? En misschien ben ik niet goed in woorden zeggen, maar als je naar mij kijkt, dan kun je zien wat ik wil vertellen. De taal zit niet alleen in woorden, maar ook in mijn gebaren, mijn mimiek. En in mijn ogen. Als je maar goed wil kijken.

BREDA

Zaterdag 7 april Podium Bloos Breda
19.30 uur: Rosa*
20.30 uur: De taal van de ander

Zondag 8 april Podium Bloos Breda
14.00 uur: Rosa*
15.00 uur: De taal van de ander

Kaartverkoop* Breda: Podium Bloos

* Kom ook kijken naar ‘Rosa’. De voorstelling van de vrijetijdsgroep van Theaterwerkplaats Tiuri (alleen te zien in Breda met combiticket).

EINDHOVEN

Vrijdag 20 april Carte Blanche Eindhoven
20.30 uur

Zondag 22 april Carte Blanche Eindhoven
15.00 uur

Reserveren Eindhoven: reserveren@carteblanche.nu / of bel: 040 245 17 39